Verslag Senshi Cup 2015

Zaterdag 14 Maart 2015

De Senshi Cup is altijd een toernooi waar we graag naar toe gaan. Altijd ook druk bezet en ook sportief! Ook dit jaar waren er weer veel deelnemers. Maar de organisatie had het goed voor elkaar.

De deelnemers Denzel, Asim en Paul hadden besloten om deel te nemen aan de Senshi Cup. Een toernooi waar we al enkele maal aan deel genomen hadden. Afgelopen maanden hebben de leerlingen ook apart training gehad om zich voor te bereiden op de wedstrijden.
Als coach gingen mee Sensei Harry Bruers en Sensei Maikel Verhoeven. Daarnaast hadden we ook leden die zelf niet mee deden maar wel kwamen aanmoedigen!

De wedstrijden werden volgens een poule systeem gedaan, dus je werkt alles in 1 keer af.

Als eerste was Denzel Bandison aan de beurt. Hij zat in een poule van 4, en moest 3 partijen van 1,5 min doen. Denzel is  vanaf de eerste partij de eerste minuut voluit gegaan. Alle 3 de partijen zijn erg goed gegaan. Dit resulteerde dan ook in de eerste plaats. Denzel, goed gedaan, als leraar en coach zijn we erg trots op je, gefeliciteerd met je verdiende eerste plaats. OSU

Asim en Paul zaten helaas in dezelfde poule, maar daar is niets aan te doen. We hadden gezegd dat we het maximale er uit zouden halen, dus nog een eerste en tweede plaats. Beide moesten ook 3 partijen van 1,5 minuut waaronder dan ook 1 partij tegen elkaar. Beide waren gewaagd aan elkaar en het was mooi om te zien dat zowel Asim als Paul niet voor elkaar onder deden en beiden voor elke partij voor de winst gingen. Zoals gezegd zouden we het maximale eruit halen en dat is ook gebeurt. Asim Ghandour heeft de tweede plaats gehaald en Paul van Geloven de eerste plaats.  Asim en Paul, beide goed gedaan. Als leraar en coach zijn we erg trots op jullie met het behaalde resultaat. OSU.

Van links naar rechts; Coach Sensei Harry Bruers, Paul, Denzel, Asim, Coach Sensei Maikel Verhoeven

Op naar de volgende wedstrijden!

top